L.K. Skovservice i Them er dermed oppe på fire Tree Tech juletræsmaskiner fra Bredsgaard A/S i Kjellerup, der i år har solgt 19 af de danskproducerede maskiner til henholdsvis Danmark, Tyskland og Norge.

Med en juletræssæson på få uger er det altafgørende, at både mennesker og materiel fungerer optimalt. Det ved skoventreprenør Lars Kildsgaard fra L.K. Skovservice i Them om nogen, og derfor har han netop investeret i yderligere to Tree Tech juletræsmaskiner fra Bredsgaard A/S i Kjellerup, så han nu har i alt fire af de danskfremstillede maskiner

- Maskinerne er ikke de billigste, men de bedste på markedet, og de tilpasses hver enkelt kunde. Samtidig yder Bredsgaard garanti for straks-levering af reservedele som led i et servicekoncept, hvor firmaets montører rykker ud døgnet rundt. Det betyder utroligt meget i juletræsbranchen, hvor vi i sæsonen arbejder under et konstant, stort tidspres og maskinerne derfor skal være meget driftssikre, siger Lars Kildsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

L.K. Skovservice, der i år har haft 25 års jubilæum, yder alle former for skoventreprenør-service. Specialet er juletræsproduktion - fra plantning og pasning til fældning og pakning. Firmaet beskæftiger seks faste medarbejdere og yderligere en snes mand, der i juletræs-sæsonen fra slutningen af september til begyndelsen af december håndterer op mod en kvart million juletræer.

For mig borger det for en særlig kvalitet, at maskinerne er fremstillet her i landet.

Lars Kildsgaard

L.K. Skovservice

- De første to Tree Tech pakkemaskiner, jeg købte sidste år, øgede både effektiviteten og kvaliteten af vores arbejde. Endvidere oplevede vi en meget professionel og hurtig service fra Bredsgaards værksted. Jeg har derfor besluttet, at vi i år køber to maskiner mere, men nu med både pakkemaskine, netmaskine og stabfræser (spidser), så juletræsmaskinerne kan udføre endnu flere funktioner, oplyser Lars Kildsgaard.

Alt udsolgt af nye maskiner

- Med salget af de to komplette maskiner kan Bredsgaard A/S nu melde alt udsolgt af nye juletræsmaskiner, men vi har stadig nogle brugte maskiner på lager, siger adm. direktør Ivan Tang, Bredsgaard A/S, med et smil på læben.

I år er der solgt 19 nye maskiner til henholdsvis Danmark. Tyskland og ? som noget nyt ? også Norge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I modsætning til øvrige juletræsmaskiner på markedet er Tree Tech et rent dansk produkt. Fremstillet på vores eget værksted af selv samme fagfolk, der efterfølgende også servicerer maskinerne. Derfor kender de maskinerne ned til mindste skrue, hvilket naturligvis er en stor fordel for vores kunder. I den forestående juletræssæson bliver vores jyske kunder som vanligt betjent fra vores værksted i Kjellerup. Som noget nyt udstationerer vi i år også et montørhold på Fyn og et montørhold på Sjælland, begge bestående af vores egne medarbejdere. Det betyder, at vi overalt i landet kan være fremme inden for få timer, oplyser Ivan Tang.

- For mig borger det for en særlig kvalitet, at maskinerne er fremstillet her i landet. Af samme grund beskæftiger vi også selv udelukkende danske medarbejdere på ordentlige løn- og arbejdsforhold. Med dansk arbejdskraft er vi sikre på, at vores folk altid kan kommunikere med såvel kunder som eksempelvis montører, der kommer for at servicere vores maskiner. Det er noget, vi lægger stor vægt på, siger Lars Kildsgaard fra L.K. Skovservice.