Ny Toro Reelmaster 5010H kan give brændstofbesparelser på op imod 25 procent.

Lely Turfcare DK A/S, der er enedistributør af Toro i Danmark, vil ikke være Have & Landskab foruden, og de er naturligvis igen at finde på udstillerlisten til HL15.

- Udstillingen har udviklet sig til at være firmaets absolut vigtigste udstilling med besøgende fra næsten alle segmenter. Netop alle segmenter er også noget, Toro kan levere til. Lige fra privatkunden der ønsker en ny håndskubber, til erhvervskunden der ønsker en stor fem meter klipper. Intet er for småt ej heller for stort for Toro, lyder det fra Lars Rævsager, salgschef hos Lely Turfcare DK A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Timecutter med rat

Traditionen tro byder årets udstilling også på flere spændende nyheder fra Toro - og der er noget til flere segmenter i den grønne branche:

- Den kvalitetsbevidste græsklipperejer kan glæde sig over de nye Toro Timecutter med ratstyring. Modellerne SW4200 og SW5000 er begge nært beslægtet med de allerede meget kendte zeroturn modeller, men de nye modeller er udstyret med et rat. Dette sikrer en nemmere manøvrering uden, at fleksibiliteten ændres. Klippebredden fås fra 107 centimeter, og begge modeller er udstyret med kraftige tocylindrede motorer, forklarer salgschefen.

Har man større behov, er der også noget nyt at forholde sig til.

- Brugerne med det store behov kan glæde sig over en kraftig kapacitetsforøgelse til vores allerede kendte modeller Groundmaster 7210 og Groundmaster 360. Begge modeller fås nu med et 254 centimeter klippebord, hvilket gør disse yderst fleksible maskiner til rene græsmonstre. Klippebordets bredde ændrer ikke på maskinernes allerede kendte dyder. De har fortsat lang levetid, en god førerkomfort, en høj gensalgsværdi og et gennemprøvet design, lover Lars Rævsager.

Hybrid klipper

Skulle der være fagfolk fra golfbranchen blandt de besøgende, bør de også kigge ind på standen hos Lely Turfcare DK.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De danske golfbaner kan glæde sig. På udstillingen præsenterer vi nemlig markedets første rigtige hybrid fairwayklipper. Det er den nye Reelmaster 5010H, som kommer til at sætte nye standarder for hele branchen. Der er tale om en maskine, der via hybridteknologi kan give brændstofbesparelser på helt op imod 25 procent - vel og mærke uden at sænke kapaciteten. Maskinen kan som den eneste på markedet leveres med alle kendte specifikationer, siger Lars Rævsager.