HedeDanmark skal fra 1. oktober stå for den grønne pleje og vintertjeneste i den nordsjællandske kommune.

Fremover bliver det HedeDanmarks Outdoor Facility Service division, der skal stå for den grønne pleje og vintertjeneste i Hillerød Kommune. Det skriver HedeDanmark på sin hjemmeside.

Virksomheden stod ellers ikke for det laveste bud, men Hillerød Kommune valgte alligevel at satse på HedeDanamrk ud fra en forventning om, at de vil kunne levere en højere kvalitet og sikkerhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En konkurrencedygtig pris er selvfølgelig vigtig, men resultatet i Hillerød viser, at HedeDanmarks faglighed på det grønne område kan have en afgørende betydning for, om vi vinder opgaver. Derfor ser jeg også tildelingen af opgaverne i Hillerød som en stor kompliment til vores medarbejdere og det arbejde, vi hver dag udfører for HedeDanmarks kunder over hele landet, siger divisionsdirektør i Outdoor Facility Service, Søren Bo Johansen.

Aftalen træder i kraft 1. oktober, og den omfatter driften af de kommunale veje, grønne områder, vandløb og vintertjeneste i kommunen. Samtidig virksomhedsoverdrages 40 medarbejdere fra kommunen til HedeDanmark.