Fokus hos juryen bliver blandt andet på fagets alsidighed.

Hvem skal vinde Dansk Landskabspris 2015? Indstillingerne til prisen er i fuld gang. Den uddeles af Park- og Naturforvaltere, Danske Arkitektvirksomheder og Danske Landskabsarkitekter, og i år er prisen temaløs for at hædre bæredygtige og helhedsorienterede landskabsarkitektoniske projekter.

I år er det syvende gang parterne uddeler Dansk Landsskabspris. Danske Landskabsarkitekter er sekretariat for Dansk Landskabspris 2015, og sekretariatsleder Lillan S. Thomsen uddyber juryens fokuspunkter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I 2015 ønsker juryen for Dansk Landskabspris at hædre projekter eller personer, der til fulde favner fagets alsidighed og mestrer de landskabsarkitektoniske kundskaber. Årets pris er bevidst temaløs, og vi søger projekter eller personer, der helhedsorienteret stræber mod at udvikle løsninger af høje æstetiske, funktionelle og oplevelsesrige kvaliteter. Derfor opfordrer vi alle, der ønsker at fremhæve et spændende og professionelt landskabsarkitektonisk projekt til at indstille projekter til Dansk Landskabspris 2015 siger hun.

Detaljerne for indstilling af projekter kan læses på www.landskabsarkitekter.dk/om_os/dansk_landskabspris.

Vinderprojektet belønnes med 50.000 kroner ved den officielle prisoverrækkelse, der finder sted i januar 2016. To øvrige nominerede forslag får hædrende omtale.

Fristen for indstillinger til årets pris er 31. august.