Avant 760i er interessant for flere brancher.

Med sommerferien lige rundt om hjørnet, har Avant Danmark andet end et par fridage at glæde sig over - de har nemlig fået længerevarende besøg af sværvægteren indenfor Avant minilæssere, den unikke Avant 760i, som endelig kan ses i Avant Danmarks Låsby-baserede showroom.

- Avant 760i er en fantastisk helårsmaskine og udstyres maskinen med en af de tre mulige kabiner er den et yderst behageligt arbejdssted uanset sommer eller vinter. Minilæsseren er en fremtidssikret maskine, der udmanøvrer mange af de øvrige Avanter i forhold til støjniveau, kørehastighed, olieflow og løftekapacitet, siger salgschef Martin Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinen henvender sig både til kommuner, anlægsfirmaer og boligforeninger. Dette skyldes blandt andet dens kørehastighed på 30 km/t og især et olieflow på 80 l/min, hvilket gør at den kan udstyres med et stort antal hydrauliske redskaber.

- Dertil er minilæsseren utrolig støjsvag og derfor et godt valg til vedligeholdelse af f.eks. offentlige grønne områder, hvor brugerne skal generes så lidt som muligt af de arbejdende maskiner. Og med en tippelast på 1400 kg er Avant 760i også velegnet til større løfteopgaver ved belægnings- og entreprenøropgaver, siger Martin Jensen.

Fremtidssikret motor

Blandt de vigtige punkter på minilæsseren er dens Kohler KDI dieselmotor, som er en turbo common rail motor med lav udledning og lavt brændstofsforbrug.

Motoren har hverken brug for AdBlue eller partikelfilter, hvilket betyder mindre vedligeholdelse. Man skal blot fylde diesel på og lade motoren om resten. Dertil er motoren også Tier4 Final godkendt og hermed fremtidssikret i forhold til de strengeste emissionskrav fra USA, der dog endnu ikke er gældende i Europa.

Avant Danmark medbringer maskinen, når de udstiller på årets landsskue i Herning 2.-4. juli.