Nye dæk fra Trelleborg giver bedre trækkraft i skoven.

Trelleborgs nye dækserie i Twin Forestry-familien kombinerer de bedste egenskaber fra tidligere serier med innovativ ny teknik.

Det nye design, som inkluderer både ProgressiveTraction og terrasser mellem klodserne, leverer næste generations selvrensende, båndkompatible dæk med overlegen trækkraft til de allerhårdeste opgaver i skoven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ved at kombinere en lang tradition indenfor skov- og jordbrug kan Trelleborg sammenføre det bedste fra to verdener. Vores nye serie bygger på vores samlede erfaring og viden fra skovbrug, mens vi samtidigt har tilføjet prisbelønnede innovationer fra Trelleborgs landbrugsdæk. Resultatet er en dækserie, som er perfekt tilpasset skovterrænnets stenhårde krav, med forbedret trækkraft, holdbarhed, stabilitet og fremkommelighed, siger Susanna Hilleskog, der er administrerende direktør for Trelleborg Wheel Systems i Norden.

Dobbelte klodser

ProgressiveTraction er specifikt udviklet til at øge dækkets effektivitet og ydeevne baseret på effekten fra dobbelte klodser.

Eftersom den effektive kontakt mod underlaget sker på forskellige tidspunkter, frigør dobbelte klodser progressivt højere trækkraft, når der er behov for det. Dobbelte klodser giver også dækket bedre flowegenskaber, hvilket giver en jævn trykfordeling over den ekstra brede mønsterflade samt mindsket jordpåvirkning.

Terrasser mellem klodserne er et andet velafprøvet Trelleborg-koncept, som er integreret i det nye dækdesign. Ved at forhindre tilstopning af mønsteret garanterer terrasserne et selvrensende dæk, der altid kan arbejde med maksimal effektivitet.

Dækket, som er fremstillet af en nyudviklet og forbedret gummiblanding, er også redesignet for at forbedre båndkompatibilitet, så der opnås maksimalt greb og maksimal ydeevne - med og uden bånd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye Twin Forestry-serie består af modellerne T440 og T480, suppleret af den eksisterende skidder-serie, T418.