Rutineret maskinfører vandt konkurrence om Ifor Williams tiptrailer.

Den fik mange begærlige blikke, da den var udstillet under den nyligt overståede entreprenørmesse E&H'15 i Herning. Den elektriske tiptrailer fra Ifor Williams, hvis modelnavn er TT3621, var hovedpræmien i konkurrencen udloddet i et samarbejde mellem Ifor Williams Trailers, E&H'15 og Dagens Byggeri/Maskinteknik. Alle besøgende på messen, som fik scannet sin indgangsbillet på Dagens Byggeri/Maskintekniks stand, var med i lodtrækningen sammen med de tilmeldte på vindentrailer.dk.

Der var flere tusinde, som lagde et lod i kurven, men i den sidste ende kunne der kun være én vinder. Han hedder Benny Nielsen Såby og er ansat hos Vils Entreprenørforretning A/S, der har hjemme på Mors.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dejlig overraskelse

I det daglige er han maskinfører.

- Jeg kører i en otte tons Takeuchi gravemaskine, og jeg har været ansat i firmaet i cirka 27 år, siger han.

Nu er han en meget beskeden mand, men en tiptrailer med en værdi på 78.000 kroner har trods alt gjort ham i godt humør.

- Jeg havde ikke gjort mig nogen tanker om en ny trailer. Når jeg har deltaget i konkurrencer, har jeg meget sjældent vundet, så det var en dejlig overraskelse, siger den heldige vinder.

Hvad han skal bruge den store trailer til, er dog endnu uafklaret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den er for stor til, at jeg må køre med den efter min egen bil. Måske er firmaet interesseret i at købe den. Ellers skal den sælges til anden side, vurderer han.

Gevinsten bliver dog heller ikke et springbræt ud i eget firma.

- Jeg har det godt her i firmaet, hvor jeg har været i ret mange år. Hvis jeg ikke havde det godt her, var jeg nok rendt min vej for længe siden, griner han.