Avant og Dieci Danmark er med på Roskilde Dyrskue som en del af en større turné til en stribe dyrskuer i løbet af sommeren.

Det er blevet forår, hvilket betyder tid til dyrskue. De grønne minilæssere fra Avant og de gule teleskoplæssere fra Dieci Danmark er teamet op, og tager sammen på Tour de Dyrskue 2015 - herunder Roskilde Dyrskue.

- Det er en fantastisk mulighed for at møde nye og eksisterende kunder, hvor vi får gode snakke om både minilæssere og teleskoplæssere, fortæller Jørgen Jensen, indehaver af Sorring Maskinhandel A/S, som udgør Avant og Dieci Danmark sammen med Hørve Maskinhandel A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nye produkter

At tage på dyrskue giver også mulighed for at vise nye produkter frem, og importørerne af de grønne og gule maskiner har da også nye produkter med sig.

Som noget nyt er det blandt andet muligt at få trepunktsophæng samt PTO til Avant minilæsser, hvilket giver mulighed for at anvende Avanten mere effektivt og til flere arbejdsopgaver.

Hos de italienske Dieci teleskoplæssere finder man også noget for enhver. Den knækstyrede Agri Pivot leverer ifølge forhandleren god komfort i kabinen og et godt udsyn. Den er nem at komme omkring med og let at bruge i praksis. Agri Pivot findes i fire forskellige modeller, hvor topmodellen T70 har en løftehøjde på 5,25 meter og løftekapacitet på 4.600 kg.

Den gul-grønne karavane besøger ud over Roskilde Dyrskue blandt andet også Landbrugsmessen Gl. Estrup, Det Sønderjyske Dyrskue, Hjørring Dyrskue, Landsskuet og slutter turen af i Ribe ved det Sønderjyske Dyrskue.