Silvamax A/S og Nordictrees A/S har indgået et strategisk samarbejde om indkøb, salg og produktion.

Virksomhederne Silvamax A/S og Nordictrees A/S har pr. 1. maj 2015 indgået et strategisk samarbejde om blandt andet køb og salg af juletræer og pyntegrønt, og de har dermed understreget sin samlede position som storspiller på markedet.

- Silvamax A/S og Nordictrees A/S har indgået et strategisk samarbejde om indkøb og salg af juletræer, pyntegrønt, planteskoleplanter samt serviceydelser overfor juletræsproducenter, skovdistrikter og øvrige samarbejdspartnere i ind- og udland. Samtidig indgår produktionen af egne træer i samarbejdet. Det betyder, at vi såvel som vores kunder og leverandører kan drage optimal nytte af den synergi, det giver at samle den store know-how fra begge organisationer ét sted, udtaler Ove Roed, adm. direktør i Silvamax A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Michael S. Jørgensen, adm. direktør i Nordictrees A/S tilføjer:

- Sammen vil vi i de to selskaber kunne stille med et meget stærkt team af erfarne fagfolk med et stort netværk og kontakter til både danske og udenlandske kunder. Vores mål med denne alliance er at sikre et solidt fundament for en øget salgs- og markedsføringsindsats af store partier kvalitetsprodukter på de europæisk markeder.

Søger samarbejde

Nordictrees A/S varetager frem over handelsfunktionen med eksport af juletræer og pyntegrønt, og vil stå for at betjene begge selskabers kunder og leverandører på hjemmemarkedet såvel som på eksportmarkederne.

Handelsaktiviteten varetages primært af et ledende team bestående af Frans Sunesen, Anders Tønsberg og Michael S. Jørgensen, men understøttes af begge selskabers samlede og internationale organisation.

Pr. 1. juni i år vil selskaberne have en fælles administration i Middelfart.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye alliance har allerede givet øget aktivitet og efterspørgsel efter de eftertragtede danske juletræer.

- Vi søger samarbejde med flere danske leverandører af juletræer og pyntegrønt, og glæder os til nærmere drøftelser med alle interesserede, udtaler begge direktører.