Flere forskellige græsklippere fra MultiOne.

Er der én opgave som går igen for alle, der på en eller anden måde arbejder med arealpleje, er det at slå græs.

Blandt andet derfor leverer MultiOne flere forskellige græsklippere til de multifunktionelle, knækstyrede minilæssere, der mere og mere markerer sig som allround-redskabsbærere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forbedret model

Den hyppigst anvendte MultiOne-plæneklipper er en robust rotorklipper. Den er netop kommet i en ny og stærkt forbedret model med tre store rotorblade, der efterlader et rent snit og flot klippefinish. Klippehøjden kan indstilles fra 1-12 cm.

Den nye rotorklipper følger nøje terrænets konturer takket være en flydende rammekonstruktion med fire store afstandshjul. Den opbygning og et helt specielt beslag til montage i teleskoparmen resulterer i, at basismaskinen nærmest skubber en uafhængig klippeenhed foran sig, så klipperens arbejde i praksis er uafhængig af teleskoparmens bevægelser op og ned under kørslen.

MultiOnes rotorklipper fås i fire bredder fra 110 -180 cm. Den mindste version leveres udelukkende med mulching, mens de tre større som standard har bagudkast, men kan forsynes med mulching-kit, hvis kunderne ønsker det.