Den første skovejer har allerede købt en flishugger, efter Bredsgaard er begyndt at sælge NHS-modellerne.

Bredsgaard A/S i Kjellerup har netop udvidet sit sortiment med flishuggere fra NHS Maskinfabrik A/S i Silkeborg samt vandingsanlæg, slanger, pumper, rør, fittings og diverse andre "vandprodukter" fra Scanregn A/S i Grindsted.

- Vi er meget glade for, at vi nu har fået de to nye produktområder "i stald". På hver sit felt er NHS og Scanregn førende på markedet, og de lever begge op til de høje kvalitetskrav, vi stiller til alle vores leverandører. Med de to nye brands har vi samtidig fået endnu større bredde i vores produktsortiment, så både landmænd og skovfolk kun behøver tage ét sted hen, når de skal have nye maskiner og udstyr, siger adm. direktør Ivan Tang og sælger Erik Bastrup fra Bredsgaard A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til professionelle

NHS Maskinfabrik har gennem 35 år fremstillet flishuggere til det professionelle marked og har i dag et komplet program af denne type maskiner.

- Vores stærke position på markedet hænger sammen med, at vores flishuggere helt enkelt opfylder den professionelle brugers ønsker og behov. De er effektive, funktionelle og brugervenlige, opfylder de højeste sikkerhedskrav og er lette at service og tilpasse den enkelte bruger. Alt sammen et resultat af, at udvikling og produktion foregår i tæt samspil med slutbrugerne. Vi ved, hvad det er, brugerne efterspørger, og dette lever vi op til, siger seniorsalgschef Ejner Husted og sælger Allan Jensen fra NHS Maskinfabrik A/S.

Deres udsagn bliver bakket op af skovejer Aage Søndergaard, der som en af de første kunder har købt en NHS flishugger - NHS 300 Forestline - hos Bredsgaard A/S.

- Jeg havde i forvejen en flishugger af et andet mærke, så jeg har haft mulighed for at teste de to maskiner op mod hinanden. Denne sammenligning, der jo ikke var en videnskabelig undersøgelse, men en praktisk test, baseret på egne erfaringer, faldt ud til fordel for NHS 300 Forestline. Den producerede nemlig den ønskede flismængde på kortere tid og med et lavere brændstofforbrug end min anden flishugger. For mig er min nye NHS flishugger derfor et rigtig godt bekendtskab, siger Aage Søndergaard, der ejer et cirka 200 hektar stort plantageområde i Kompedal.