Fagmessen Kirkens Forum ramte plet hos gæsterne og bliver gentaget i 2015, hvor der vil være ekstra fokus på kirkegårdsområdet.

Danmarks første samlede fag- og indkøbsmesse for kirker løb af stablen i november i Fredericia under navnet Kirkens Forum. Her blev der blandt andet sat fokus på de maskiner, der bruges i vedligeholdelsen af kirkernes udendørsarealer. Nu har arrangørerne evalueret messen og konstateret, at interessen var så stor, at messen gentages i 2015.

Dog har både udstillere og besøgende givet udtryk for, at tidspunktet midt i november kolliderer med grandæknings-sæsonen, og derfor bliver messen i 2015 flyttet til slutningen af september. Derved får medarbejdere på kirkegårdsdelen større mulighed for at komme forbi Fredericia uden for den travle grandæknings-sæson. Netop kirkegårdsområdet vil der i 2015 blive sat ekstra stort fokus på i år i både programmet og aktiviteterne - blandt andet i samarbejde med Forbundet af Kirke- og Kirkegårdsansatte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ramte plet

- Godt 89 procent af gæsterne var glade for udbyttet på messen. Tre ud af fire erklærer, at de vil komme igen, og endnu flere vil anbefale den næste messe i deres netværk, så Kirkens Forum 2014 må siges at have ramt plet hos de besøgende, siger projektleder Hanne Iversen i en pressemeddelelse.

Over 100 udstillere var med til at skabe rammerne for den første kirkemesse, og mange har allerede meldt deres ankomst til anden udgave, som vil være åben fredag og lørdag, så alle gæster har mulighed for at kigge forbi, uanset om de arbejder i weekenden eller ej.