Importøren Brdr. Holst Sørensen har store forventninger til den kompakte Giant D204SW.

Giant D204SW er en fleksibel og alsidig maskine udstyret med 20 HK Kubota dieselmotor. Kendetegnende for Giant minilæssere er en høj løftekapacitet og lav egenvægt. Med hensyn til D204SW kan man tilføje kraft og kompakthed, lover importøren Brdr. Holst Sørensen.

Som noget helt nyt fås Giant D204SW nu med teleskoparm. I fuld udskudt arm når teleskopversionen op i 280 centimeters højde. Det giver mulighed for at klare en lang række nye opgaver, som ellers krævede en større model før. Nu fås en kompakt maskine, der kan klare opgaver i begrænsede pladsforhold, samtidig med der kan klares opgaver, som kræver en vis højde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Store muligheder

Transmissionen er hydrostatisk med automativ kørekontrol med vendegear i joystikket. I hvert hjul sidder en kraftig oliemotor og trækker. Differentialespærren kan indkobles, elhydraulisk mellem hjulmotorerne, som standard.

- Denne minilæsser er meget kompakt, stabil og har god manøvredygtighed, og er derfor velegnet til mange forskellige opgaver. Med en egenvægt på 1200 kg er den let at transportere på en trailer. Vi ser store muligheder i den lille Giant model. Kombinationen af rækkevidde, løftekraft og kompaktheden gør denne lille Giant til en rigtig spændende maskine, som vi forventer os meget af, udtaler Lars Vad fra Brdr. Holst Sørensen A/S.

Som standardudstyr kan nævnes frem- og tilbagestyring i joysticket, parallelføring af løftearm, elhydraulisk differentialespærre, mekanisk lås af midterled, combikøler etc. Redskabsfæstet passer til andre typer maskiner af samme størrelse. Løftekapaciteten er 1000 kg, og den maksimale hastighed er 15 km/t.

Maskinen kan monteres med dobbelt hydraulikpumpe til de hydrauliske redskaber.