Over 170 forskellige redskaber har italienske CFS lavet til sine knækstyrede minilæssere. Og nu kommer endnu flere til.

Italienske CFS tager gerne imod gode ideer fra kunderne, når der skal udvikles nyt tilbehør til deres knækstyrede minilæssere med teleskoparm. Mere end 170 redskaber er der udviklet indtil videre, og nu kommer der endnu flere skud på stammen.

Således kan man nu også få en plænelufter, en palleløfter med sideforskydning, en hegnsklipper og en rotorharve, der kan udbygges med en såmaskine. De fire ganske forskellige redskabstyper understreger ifølge importøren HCP Nordic hvor mange forskellige kundetyper, der køber MultiOne-minilæsserne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forskellige kunder

- Alle kunder har en skovl til deres maskine, men så hører ligheden også op. Og vi kan tilbyde de vidt forskellige kundetyper mange redskabsmuligheder, siger produktspecialist Tommy Kærgaard.

Den nye plænelufter er mest beregnet til golfbaner, mens rotorharven sigter mere på anlægsgartnerne. Og hvor pallegaflen med sideforskydning kan bruges på mange byggepladser, er hegnsklipperen mestendels beregnet til kunder på landet.

HCP oplyser, at der nu også er andre firmaer, der laver tilbehør til minilæsserne. For eksempel laver Højbjerg Maskinfabrik en ekstra robust hækkeklipper, der er målrettet forholdene i Norden.