Vintersæsonens maskiner er allerede nu i fokus hos S. D. Kjærsgaard.

Hos S.D. Kjærsgaard har de valgt at være på forkant med vinteren. Mens solens stråler stadig kan give sommerfornemmelser, er PVK-teamet, som S. D. Kjærsgaard kalder sit team for Park, Vej og Kommunal maskiner, i helt andre tanker. Der er nemlig gjort klar til fokus på profgrej til efterår og vinteropgaverne.

Udstillingen foregår ved firmaet hovedkontor i Frejlev ved Aalborg, og der udstilles og demonstreres masser af grej. Der er blandt andet jysk præmiere på den nye Kärcher MIC50.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den afløser de legendariske Belos Trans Pro maskiner, som SDK har solgt rigtigt mange af igennem årene. Ikke mindre end 79 styk er det blevet til, så forventningerne er store, lyder det fra René Thyrrestrup, sælger hos SDK.

De første demodage fandt sted midt i september, og oplevelsen af Kärcher er positiv.

- Vores kunder har givet rigtig fin feedback. De roser kvaliteten, komforten og styrken. De kan se den her maskine kommer til at rykke, udtaler en tilfreds René Thyrestrup.

Vigtigt område

Udover maskiner fra Kärcher udstiller S.D. Kjærsgaard også maskiner fra blandt andet Stiga, Carraro, Hydroman, Nesbo, GMR og Epoke, samt New Holland Boomer kompakttraktorer. Der er mulighed for at prøve maskinerne og få en faglig snak med personalet fra salg, service og reservedele.

- Vi har hos S. D. Kjærsgaard arbejdet professionelt med PVK-segmentet de sidste 30 år, og det gør vi også om 30 år. Det er et vigtigt forretningsområde, og har indtaget en betydelig plads i virksomheden, siger ejer Palle Kjærsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arrangementet fortsætter reelt året ud, og har man lyst og tid, er man velkommen til at kigge forbi. Vil man være sikker på at fange de rigtige medarbejdere hjemme i firmaet, anbefaler SDK at booke en aftale.

Arrangementet henvender sig til boligselskaber, kommuner, entreprenører og maskinstation, der arbejder inden vinter og græs vedligehold.