I anledning af årsdagen for åbningen af showroomet i Låsby, inviterer Avant Danmark kunder, samarbejdspartnere og alle øvrige interesserede til åbent hus arrangementet, AvanTek, som danner grundlag for et nyt tiltag hos den jyske afdeling.

Fra den 12. - 13. september byder Avant Danmark kunder, interesserede, nysgerrige og deres familier indenfor til to dage med grønne mini­læssere, aktiviteter, lidt godt til ganen og konkurrencer. AvanTek er en markering af åbningen af virksomhedens store showroom for knap et år siden, og da arrangementet skulle navngives, var de ikke i tvivl hos Avant Danmark, fortæller salgs- og marketingsansvarlig Martin Jensen:

- For os var det åbenlyst at kalde det for AvanTek, da det skaber en direkte relation til vores finske producent Avant Tecno og dermed mini­læsserens ophav. Derudover har vi et ønske om eventuelt at gøre arrangementet til en årlig begivenhed, og et sådant kræver jo et navn, fortæller Martin Jensen med et smil og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Samtidig indeholder navnet også essensen af Avant-maskinerne og sætter rammen for to dage, hvor kunderne kan få nogle hyggelige timer sammen med familien hos os, mens de kan komme helt tæt på Avanterne sammen med vores sælgere, hvis de har lyst - og måske gøre en god handel også.

Aktiviteter for alle

Arrangørerne lover, at der vil være noget for alle, uanset om du beskæftiger eller interesserer dig for f.eks. pleje af grønne anlæg, entreprenørarbejde eller mindre entreprenørmaskiner i det hele taget, da alle syv serier af Avant-minilæsserne og de omkring 115 tilhørende redskaber er samlet under ét tag, hvortil der vil være demonstration af udvalgte redskaber.

Derudover kan besøgende tage et kig på det store udvalg af Avant merchandise eller hoppe op i en minilæsser og tage turen gennem banen og måske blive kåret til AvanTeks hurtigste kører.

- Vores kunder i den grønne sektor og ejendomsvedligeholdelse står overfor efterårs-og vintermånederne, hvortil der eventuelt skal indkøbes nye redskaber og maskiner til at klare f.eks. snerydningen, når den tid kommer. Maskinerne arbejder jo hele året rundt, hvor det særligt i den kommende tid drejer sig om fejeopgaver, fjernelse af blade og diverse andet vedligeholdelsesarbejdel, vurderer Jørgen Jensen.

Avant Danmark lover, at der til AvanTek vil være rig mulighed for at gøre en god handel og få en snak med både kollegaer og Avants kompetente sælgerteam omkring både nyt og brugt udstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brugthallen rummer et stort udvalg af 100 procent renoverede Avant-minilæssere og andre maskinmærker bl.a. Giant, Weidemann, Norcar, Nagano m.fl., hvor Avant i øjeblikket har over 100 maskiner samt et antal brugte redskaber stående i alle prisklasser.

AvanTek finder sted den 12. og 13. september fra kl 9-16 ved Avant Danmarks Showroom, Århusvej 12, 8670 Låsby.