Efter konkurs hos Hansen & Kiilsholm har MI overtaget importen af de amerikanske græsklippere.

Efter cirka 33 års virke gik den fynske virksomhed Hansen & Kiilsholm konkurs i december 2013. Det betød, at en række maskinmærker og redskaber til den grønne sektor pludselig stod med en forhandler mindre på Fyn, og for den amerikanske maskinproducent Walker betød det, at deres græsklippere stod uden importør i Danmark.

Det sidste punkt er der nu igen klarhed over, idet MI - Maskinhandler Indkøbsringen - har overtaget importen af Walker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Walker programmet passer perfekt ind i MI's øvrige sortiment af græsklippere, som i forvejen tæller blandt andet Simplicity og Ferris, fortæller Jens Elkrog, salgskonsulent hos MI:

- Walker er et supplement, som blandt andet er velegnet til kirkernes udendørs arealer. Graverne har tradition for frontmonterede maskiner, og derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde Walker til dette store og vigtige segment.

Mere effektive

Walker er specialister i frontmonterede Zero Turn græsklippere med og uden opsamlere, og de har flere forskellige benzin- og dieseldrevne modeller med 107-132 cm klippebredde.

Walkerklipperne er ifølge MI testet til at være 33 procent mere effektive, hvilket blandt andet tilskrives den præcise styring og førerens gode udsyn over klipperen og arbejdet. Walkers græsklippere er at finde flere steder i Danmark, og MI har i forbindelse med overtagelsen af importrettighederne også overtaget serviceforpligtigelserne.

Landsdækkende forhandlernet

Walker bliver at finde hos de MI forhandlere, som ønsker de frontmonterede klippere i sit sortiment. Men MI vil også udbygge med eksterne forhandlere i de tilfælde, hvor der opstår huller på landkortet, så alle kunder kan finde en Walker forhandler i nærheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De første frontmonterede klippere er på vej hjem, og vi glæder os til at præsentere dem på efterårets arrangementer, lyder det fra Jens Elkrog.

MI viser Walker, samt resten af haveparkmaskinerne, frem på den nye fagmesse Kirkens Forum i Fredericia til november, og senere samme måned på Agromek messen i Herning. Derudover holder MI sit eget arrangement, MI Ugen, på Gram Slot den 26. september, hvor alle interesserede er velkomne til en stor kombineret udstilling og demonstration af MI?s samlede sortiment inden for blandt andet have/park-sektoren.