G.S.V. Materieludlejning har lanceret en webportal, der giver kunderne adgang til relevante informationer.

Materieludlejningsspecialisten G.S.V. Materieludlejning satser nu på at gøre livet lettere for kunderne ved hjælp af en webportal med alle relevante informationer om virksomhedens maskiner og materiel.

Portalen fungerer både på PC'er, smartphones og tablets, oplyser G.S.V. Materieludlejning, der har et bredt udvalg maskiner og værktøj til bl.a. anlægsgartnere og brolæggere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Digitale og online-løsninger er fremtiden. Man arbejder ikke længere kun fra klokken 7 til klokken 15, siger administrerende direktør i GSV Dan O. Protin.

- Kunden skal hurtigt kunne finde frem til den nødvendige information, når der skal planlægges og udregnes tilbud, og det har vi haft fokus på at sikre hele vejen igennem udviklingen af den nye portal. Alt er nu samlet ét sted, som aldrig holder lukket og konstant er opdateret med den nyeste viden, fortæller han.

Næste skridt på vej

De produktoplysninger, som nu ligger samlet på GSV's nye portal, strækker sig fra de enkelte maskiners dimensioner, tekniske specifikationer og udlejningspriser til deres ydeevne i forskellige brugssituationer. Derudover rummer portalen fotos af alt materiel, så kunderne får et detaljeret informationsgrundlag at arbejde ud fra.

- Ambitionen er, at portalen skal være kundens foretrukne side, hvor første skridt har været at få alle de hardcore facts lagt ud. Næste skridt er at udbygge portalen, så den også kommer til at rumme links til relevante regler og lovkrav, for eksempel for sikkerhed, leje af maskiner og brug af gravekasser, ligesom den vil samle relevante råd og tips til brugerne, siger Dan O. Protin.