Indbrud hos Helsinge Maskinforretning satte et kedeligt punktum for en ellers festlig uge.

En rigtig festlig uge sluttede på en meget kedelig måde for Helsinge Maskinforretning, der sælger mange maskiner til have/park-sektoren.

Maskinforretningen kunne 1. februar fejre 50-årsjubilæum først med reception om fredagen og dagen efter med åbent hus. Men natten til søndag var maskinforretningen udsat for indbrud og hærværk. Telefonsystemet, døre og vinduer var smadret, og inden for havde gerningsmænd skåret pengeskabet op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er støv overalt, fortæller direktør Flemming Skøtt, der vurderer, at der er blevet stjålet mellem 30.000-40.000 kroner fra pengeskabet.

Mange indbrud

- Politiet har været her og kommer tilbage igen. De fortæller, at de har mange af denne slags sager for tiden, siger Flemming Skøtt, der oplyser, at også naboejendommen har været udsat for indbrud.

Helsinge Maskinforretning arbejder nu på at få telefonsystem og mailsystem op at køre igen. Det er dog stadig muligt at komme i kontakt med maskinforretningen.

Først oplyser telefonsvaren, at man har været udsat for hærværk og indbrug og derefter kommer en række telefonnumre, som kunder og andre kan bruge.