Avant Danmark har fået kørt sin nye webshop i gang og sælger udstyr til programmet af minilæssere.

Som noget nyt kan du nu købe udstyr til Avants minilæssere på nettet hos Avant Danmark. Det kan for eksempel være skovle, koste og grebe samt udstyr til snerydning, minkavl og ridesport.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Avant Danmark er webshoppen pædagogisk og overskueligt opbygget med stærk vægt på illustrationer og data.

Man kan eksempelvis se produkterne i 360 graders vinkel i 3D-format, ligesom der er lavet videoer om brug af de forskellige redskaber.

Det er den daglige leder af Avant Danmark i Låsby, Martin Jensen, der har fået ideen til webshoppen, for han er vild med it-løsninger. 

- Jeg ved godt, at webshoppen ikke bliver overrendt af kunder her i starten, men om nogle år, så er det min vurdering, at standard-udstyr i stigende omfang vil blive solgt via elektroniske kanaler, siger Martin Jensen.

Vækst i e-handel

Indtil nu har Avants webshop blandt andet solgt pallegafler, skovle og overfaldsgrebe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Blandt vores kunder er der rigtig mange under 35-40 år, og de er vant til at arbejde med it. Og netop denne målgruppe er også fortrolig med handel på nettet, lyder karakteristikken på de kommende e-kunder fra Martin Jensen.

Et andet argument for e-handel er åbningstiderne.

- Kunderne har travlt i det daglige og har måske først tid om aftenen til at købe grej til deres maskiner. Vores webshop holder åbent døgnet rundt, så det passer perfekt, påpeger Martin Jensen og tilføjer:

- Og vil kunderne gerne se produktet først, kan de altid komme forbi forretningen her i Låsby. Herefter kan de køre hjem, tænke over tingene og shoppe, når de har tid og lyst.