To nye Husqvarna kædesavs-serier til professionelle og krævende brugere.

Husqvarnas nye motorsave 550 XP og 560 XP er udviklede specielt til skovarbejdere og krævende brugere, der skal arbejde med savene i mange timer. Der er blandt andet fordele som muligheden for opvarmede håndtag og meget hurtig acceleration, som Husqvarna slår på i omtalen af de nye kædesave.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En af de nye modeller fås også med TrioBrake, der sikrer, at kædebremsen kan udløses med højre hånd, for eksempel hvis saven kaster, eller man snubler med saven i gang.

Desuden vejer savene mindre end de modeller, de afløser. Motorhuset er samtidig gjort smallere, hvilket gør det nemmere at komme til med savene på besværlige steder som for eksempel grenkløfter. Husqvarna fremhæver også, at savenes RevBoost-funktion sikrer en effektiv afkvistning med øjeblikkelig høj kædehastighed.

Færre skadelige udstødningsgasser

Husqvarnas egen X-Torq-motorteknologi giver lavt brændstofforbrug og færre udstødnings-emissioner og lever således op til de strengeste miljøkrav. Vel at mærke uden at gå på kompromis med motorkraften.

Samtidig sikrer AutoTune systemet, at motoren altid fungerer optimalt. Karburatoren justerer nemlig automatisk sig selv ind efter forholdene på arbejdsstedet og det anvendte brændstof.