Mascot har lanceret en helt ny serie af tofarvet arbejdstøj.

Unique er navnet på en ny serie arbejdstøj fra Mascot, som vises frem på årets Have & Landskabsmesse. Mascot deltager for første gang blandt andet som følge af lanceringen af denne serie, som er udviklet netop til messens besøgende.

Producenten har arbejdet meget med at skabe de optimale betingelser for en travl arbejdsdag med mange bevægelser. En masse nyudviklede detaljer bidrager hertil. Eksempelvis knæpudelommer i en ny udgave, der altid sidder præcis, hvor knæene lander på underlaget. Nye lårlommer med mulighed for manuel opdeling og en ny konstruktion med en kile indvendigt på benene bidrager også til den øgede bevægelsesfrihed og fleksibilitet, som serien har.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Navnet Unique er blandt andet valgt på baggrund af sine mange kombinationsmuligheder. Serien rummer bukser i flere benlængder, både med og uden knælommer samt både i en kraftig metervare og en lidt lettere. Desuden kan de grønne produkter kombineres med ensfarvede sorte i samme design.

Og så er serien faktisk grøn på flere måder. Den robuste metervare har et indhold af Tencel, der er udvundet af eukalyptustræer, og derfor er en naturlig fiber, som er næsten 100 procent biologisk nedbrydelig. Foruden at metervaren er meget blød, er den fugttransporterende og temperaturkontrollerende. Tencel er ifølge producenten 50 procent mere absorberende end bomuld. Mascot har blandet Tencel med polyester, og tilsammen giver det gode egenskaber som slidstyrke, formstabilitet og holdbarhed vask efter vask.

På Have & Landskab medbringer Mascot også et udvalg af fluorescerende EN471-certificerede produkter samt sikkerhedsfodtøj. Derudover præsenteres nyheden Mascot Frontera, der er en vindtæt, vandtæt og åndbar jakke, hvis for er lavet af Outlast - et produkt, som gør, at varmen fra kroppen opbevares i små mikrokapler og ledes tilbage til kroppen, når der er behov for det.