Efter 10 års kompagniskab i samme muld har anlægsgartnerfirmaet Gartehas stiftere nu valgt at omplante virksomheden i to nye bede.

Siden den verdensomspændende krise satte ind i 2008, har mange danske virksomheder oplevet at måtte skære lidt af toppen og siderne. Eller er helt gået ud, for nu at blive i plantesproget.

Men sådan er det ikke gået for den sjællandske anlægsgartnervirksomhed Garteha, der siden etableringen i 2002 har haft base i både Karlslunde og Herfølge, hvor de to stiftere Claus Hansen og Lars Teigen også bor privat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tværtimod er firmaet vokset ud af sin potte, og de to stiftere har nu valgt at bruge deres grønne fingre til at dele planten og sætte virksomhedens rødder i to nye bede for at sikre optimale vækstbetingelser for den fortsatte drift af virksomheden.

Kunderne følger med

- Vi har dannet et godt parløb gennem årene. Lars er uddannet kloakmester og har fået anlægsgartnerdelen med, mens jeg har anlægsgartneruddannelsen og har udvidet med serviceopgaver gennem tiden, fortæller Claus Hansen, der med sin egen administration for nylig er flyttet ind i ErhvervsCentret på Korskildelund i Greve.

Navnet Garteha bliver hos Claus Hansen, mens Lars Teigens aktiviteter samles i en ny virksomhed under nyt navn.

- Kunderne følger naturligt med os hver især, overvejende ud fra, hvem af os der har betjent dem gennem årene. Den personlige kontakt og den professionelle betjening er vigtig, fortæller Claus Hansen.

Han vil nu fokusere på især sæsonbetonede service- og vedligeholdelses opgaver for private grundejerforeninger, kommuner og staten.