Mange ærgrelser kan undgås, når fodtøjet er i orden, lyder det fra Lely Turfcare, der kører forårskampagne på dæk til maskiner til golfbaner og offentlige arealer.

Selv om du bare tøffer lidt rundt på golfbaner eller offentlige græsarealer, skal fodtøjet være i orden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det ved man noget om hos Lely Turfcare, som af samme grund har en forårskampagne kørende. Der er gode grunde til at være mere nøjeregnende, når det gælder dækkene på golfbanens eller parkens maskiner.

Fra Lely Turfcare lyder det under alle omstændigheder, at der er besparelser at hente, ligesom det er afgørende, at maskinernes dæk ikke beskadiger græsset.

Undgå skader på banen

- Grunden til, vi afvikler dækkampagnen, er netop, at mange af maskinerne på golfbanen kører rundt med dæk, der sagtens kunne udskiftes, fortæller Frederik Byskov, Lely Turfcares marketing-afdeling.

- Skifter golfbanerne dækkene og sørger for at holde dækkene i en ordentlig kvalitet, så undgår klubberne, at eksempelvis banernes greens bliver kørt skæve eller får grimme skader eller mærker, som kunne være undgået, råder Frederik Byskov.

Netop den slags skader kan på en golfbane være irriterende for spillerne - og besværlige at rette op på for greenkeeperen.