1. marts overtog Scantruck importen af Mustang-læssere, men siden snigpremieren i januar har interessen været stor.

Scantrucks nye kompaktlæsser, Mustang, er kommet godt fra start.

Skive-virksomheden blev importør 1. marts, men allerede i forbindelse med messen ScanMek i slutningen af januar præsenterede Scantruck det nye mærke, og det kan mærkes på interessen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er allerede lavet aftaler om de første nye Mustang-læssere fra Scantruck. Og vi har haft mange henvendelser fra firmaer, der allerede har Mustang på maskinlisten. De vil høre, om vi også er i højt gear med reservedele og service. Og det er vi naturligvis, lover, siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

- Helt fra start har vi sørget for at have masser af Mustang-maskiner klar. Den knækstyrede serie omfatter fem forskellige maskinstørrelser, og da to af dem tillige kan fås med kabine, er der i virkeligheden tale om syv modeller. De spænder fra den mindste Mustang 106 med egenvægt på 1750 kilo over modellerne 206, 306 og 406 til AL-seriens største, Mustang 506 på 3375 kilo med kabine. Fra mindst til størst spænder læsserne fra 435 kilo i skovlen til en læssekapacitet på 1161 kilo.

Nyt sjællandsk hovedkvarter

Overtagelsen af Mustang-importen og -forhandlingen har skabt ekstra travlhed i Scantruck-hovedkvarteret i Skive. Mustang-sortimentet skal også med i planlægningen for Scantrucks nye sjællandske hovedkvarter i Ringsted, som åbner om kort tid. Netop nu er håndværkerne i fuld gang med at lægge de sidste hænder på byggeriet.

- Alle vore sælgere vil kunne hjælpe kunderne med Mustang-maskiner. Servicemæssigt har vi på forhånd været rigtig godt rustet. Vi har eksperter på værkstedet og i servicebilerne, der er vant til at skrue i Atlas, som jo er maskintypen, der størrelsesmæssigt præcist ligger over Mustang. Derfor matcher de to mærker helt perfekt, siger Henrik Kirketerp-Møller.