Efter en fusion og en omstrukturering i John Deeres forhandlernet, måtte Have, Park og Vej afdelingen i Mejlby & Vilsgaard A/S også omstruktureres

Omstruktureringen i Mejlby & Vilsgaard A/S betyder, at de nu står klar til at servicere hele den grønne sektor af have og park maskiner i Nordjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På salgssiden står en ny salgschef for have & parkmaskiner, Michael Nielsen, klar til at aflægge nye og gamle kunder besøg. Michael Nielsen har mange års erfaring med salg til maskinbranchen, kommuner og boligselskaber fra en tidligere stilling som salgschef hos Kärcher.

Mejlby og Vilsgaard A/S vil i fremtiden servicere den grønne sektor i et distrikt, der dækker fra Skagen i Nord, Thyborøn i vest og Randers i øst.

Som autoriseret John Deere forhandler, byder Mejlby og Vilsgaard A/S på plæneklippere, plænetraktorer, gatorer og kompakt traktorer fra John Deere, men også en lang række andre mærker som Kärcher, Jonsered, Echo og Makita. Endvidere har de et stort program i snerydning med egen produktion af sneplove.