Husqvarna har til udviklingen af Zero-turn PZ 29D involveret brugernes erfaringer

Zero-turn PZ 29D er konstrueret til effektiv klipning af både små og store arealer. Ifølge Husqvarna repræsenterer plæneklipperen det seneste inden for højtydende drivsystemer og brugervenlighed og har med sin Kubota-dieselmotor et kraftfuldt bundtræk. Samtidig giver Zero-turn styresystemet stor manøvredygtighed og gør det muligt at dreje omkring sin egen akse. Lagt sammen med en høj køre- og klippehastighed kan man med PZ 29D spare tid på klipningen.

- I vores udvikling af Zero-turn PZ 29D har vi talt med brugere af PZ-serien for at høre om deres erfaringer med de eksisterende plæneklippere i serien. Vi har spurgt ind til, hvilke komponenter der var vigtige at fastholde i vores videre produktudvikling, ligesom vi har lyttet til ønsker om yderligere funktioner. Resultatet er Zero-turn PZ 29D, som har en uovertruffen servicevenlighed, exceptionel kørekomfort og lang holdbarhed, fortæller Jakob B. Hansen, der er administrerende direktør for Husqvarna Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lavt tyngdepunkt

Husqvarna fremhæver, at Zero-turn plæneklipper har et robust og kompakt design samt et lavt tyngdepunkt, der også giver ergonomiske fordele. De brede dæk mindsker sammentrykning af græsset, og den store sporvidde sikrer stabilitet og kørekomfort.

Komforten kommer også til udtryk i førersædet, der er indstilleligt og vibrationsisoleret. Reguleringsgrebene er nemme at nå, og de dobbelte styrestænger har skumfyldte greb og væskefyldte dæmpere, som gør Zero-turn klipperen behagelig at køre.

PZ 29D har klippebord til forskellige behov. Den kan blandt andet udstyres med et 153 centimeter svejset klippebord med sideudkast eller et 155 centimeter Combi-klippebord, der muliggør findeling af græsset og bagudkast. Maskinen leveres dog uden klippebord.