HedeDanmark fortsætter sin ekspansion og etablerer sig nu på det svenske marked

Selv om HedeDanmark allerede har flere end 1.000 medarbejdere, er virksomheden hele tiden optaget af vækst - og ikke kun på det danske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor har Danmarks største serviceleverandør inden for grønne ydelser nu slået til i Sverige og købt Väla Mark & Trädgård med base i Helsingborg. Målet er at skabe et udgangspunkt for fortsat ekspansion på det attraktive svenske marked for pleje, vedligehold og renhold af grønne områder.

- Väla Mark & Trädgård og HedeDanmark fokuserer på de samme kundesegmenter og forretningsområder. Vi overtager en veldrevet virksomhed med en dygtig lokal ledelse i spidsen, som kan medvirke til en fortsat positiv udvikling og sikre, at HedeDanmark opnår en markant position på det svenske marked, siger administrerende direktør i HedeDanmark a/s Carsten With Thygesen.

- Vi etablerer os nu i det sydlige Sverige, men vores ambitioner rækker længere op i Sverige, slår han fast.

Overfører kompetencer

Købet af svensk Väla Mark & Trädgård kommer umiddelbart efter at HedeDanmark netop har gennemført opkøbene af Skælskør Anlægsgartnere med cirka 300 medarbejdere samt en række mindre og mellemstore anlægsgartnervirksomheder på Sjælland, Fyn og i Jylland i 2011.

Samtidig med etableringen i Sverige påbegynder HedeDanmark en række opgaver på det offentlige område, hvor selskabet på det seneste har vundet opgaver for et trecifret millionbeløb i forbindelse med flere store offentlige udbud af grønne serviceopgaver, som i øjeblikket gennemføres i en lang række danske kommuner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med etableringen på det svenske marked kan vi udnytte og overføre mange af de kompetencer, it-systemer og arbejdsmetoder, som er udviklet og effektiviseret igennem mange års arbejde for både små og store kunder i det private og i det offentlige, siger Carsten With Thygesen.