Med opkøbet af Skælskør Anlægsgartnere har HedeDanmark styrket sin geografiske position

Med købet af Skælskør Anlægsgartnere fortsætter HedeDanmark den vækststrategi, der gennem det seneste år har været meget tydelig. For ud over det seneste køb har HedeDanmark også opkøbt anlægsgartnervirksomhederne Davidsen & Partnere (Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart), Per Hansen A/S (Lolland-Falster og Sydsjælland) og Esmann Entreprise (Fyn og Sønderjylland).

Strategisk vigtigt

Overtagelsen af Skælskør Anlægsgartnere er planlagt til begyndelsen af februar 2012, men det er dog blandt andet betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Aftalen er et vigtigt led i HedeDanmarks vækststrategi om at styrke positionen som en stærk, landsdækkende og lokalt forankret leverandør af serviceydelser inden for blandt andet anlægsgartneri. Ved købet bliver virksomheden en langt stærkere partner for blandt andet det offentlige, og får øget styrke til at byde ind på store offentlige opgaver i Danmark. Og som servicevirksomhed får HedeDanmark en væsentligt bredere platform, der vil udgøre et stærkt fundament - også under visionen om at vokse internationalt, siger bestyrelsesformand for HedeDanmark, Ove Kloch

Styrket på Sjælland og Fyn

Skælskør Anlægsgartnere har i dag cirka 300 medarbejdere, og gennem 40 år har virksom opbygget en solid erfaring inden for anlægsgartnerområdet. Med aftalen følger alle Skælskør Anlægsgartneres aktiviteter inden for drift og vedligeholdelse, nyanlæg og renovering samt glatførebekæmpelse. Skælskør Anlægsgartnere giver desuden HedeDanmark en markant styrket tilstedeværelse på Sjælland og Fyn med lokale kontorer i Sorø, Ølstykke og Odense.

Bestyrelsesformand for Skælskør Anlægsgartnere, Peter Nielsen, siger:

- Dette er utroligt positivt for Skælskør Anlægsgartnere, og for mig personligt er det naturligvis også glædeligt, at mit livsværk på den måde kommer ind i en stærk koncern, hvor perspektiverne for vækst og udvikling er gode til gavn for både kunder og medarbejdere.