sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Nye stier på rekordtid

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Desto mindre vi fylder og larmer i naturen, jo bedre. Derfor er stietablering med stiudlægger et gennembrud, der gavner både dyreliv og arbejdsmiljø.

Det er som en slikbutik, når der skal vælges materiale og dimensioner for etablering af stier udført ved Anton Christensen ApS. Virksomheden laver stier med deres specialudviklede maskiner til etablering af stier med både flis, stabilgrus, slotsgrus, knust asfalt, stenmel m.m. på rekordtid.

Der kan udlægges baner i en bredde på op til tre meter med tykkelser op til 30 cm. Regulering på tykkelsen af udlægning styres hydraulisk, manuelt eller automatisk via laserstyring.

rich-media-1
Esrum kloster, Sjælland.

I forbindelse med gode samarbejder har Anton Christensen ApS etableret fundament til adskillige cykelstier landet over. De har skabt naturstier på hældninger op til 45 grader, udlagt stier i kuperet terræn og på helt smalle passager.

Ved behov for udlægning af fibertex under stiforløbet udføres dette med maskinerne i samme arbejdsgang som udlægningen af selve stien, hvorefter forløbet komprimeres med en tromle. Der foretages derfor ikke unødig kørsel af tunge maskiner i området, da udlægningen sker i én proces efterfulgt af tromling.

rich-media-2
Trehøje golfklub, Jylland.

Den jyske virksomhed har bl.a. lavet stier på Tunø, Møns klint, Esrum Kloster Sjælland, Geografisk have Kolding og hos flere golfklubber og kommuner.

Yderlig information kan findes på firmaets hjemmeside eller på tlf. 97 16 19 33