Lyt til artiklen:

Fyldig, fynsk færdighæk kan opleves på HL21

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Prima Færdig Hæk er Møllegårdens Planteskoles bud på en let kvalitetsfærdighæk. Den er udviklet over 25 år og kan opleves på dette års Have & Landskab.

Gennem 25 år har Møllegårdens Planteskole ved Ringe på Fyn udviklet sit hækkekoncept. Resultatet er en færdighæk ved navn Prima Færdig Hæk på blot 15-20 kilo, som er nem og fleksibel at plante uden brug af udstyr.

Hækkene produceres lidt udenfor Odense, hvilket betyder, transporttid og det dertilhørende CO2-forbrug minimeres. Man kan derfor have sin nye hæk i løbet af 1-2 hverdage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Møllegårdens Planteskole lover gro-garanti, og der er over 40 hæktyper i sortimentet. De bliver alle leveret med 100 procent organisk jutenet om alle rodklumper, der let forgår naturligt efter plantning.

Færdighæk ikke bare færdighæk

Prima Færdig Hæk er produceret over 4-7 år afhængig af hæksort og -højde. Den rodskæres årligt, så planten vokser langsomt og på den måde opnår en tæt forgrening. Hækken klippes også flere gange i løbet af vækstsæsonen, for at skabe mere fylde.

Alt dette skulle altså medvirke til, at færdighækken opnår den rette kvalitet og holdbarhed. Møllegårdens Planteskole lægger stor vægt på, at hækken har bundgrene, så den lukker af både foroven og forneden.

Hækken kan opleves på standen ved Møllegårdens Planteskole på årets Have & Landskab, der foregår den 25. - 27. august.