Der har været godt gang i salget af Takeuchi-maskiner hos Øbakke A/S siden begyndelsen i sommeren 2001.

ROSKILDE: Når Øbakke A/S drager på Have & Landskab mellem den 25. og 27. august, bliver det blandt andet med en customized udgave af den populære Takeuchi TB225-minigraver.

Det sker for at markere, at Øbakke siden sommeren 2001 har importeret ikke mindre end 5000 maskiner fra Takeuchi til landet. Og det falder desuden sammen med at Takeuchi i år har 50 års fødselsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi har talt os frem til, at lige netop denne maskiner, som vi for nylig har fået hjem, er Takeuchi-maskine nummer 5000 til Øbakke.

Salgschef Michael Hansen, Øbakke A/S

- Vi har talt os frem til, at lige netop denne maskiner, som vi for nylig har fået hjem, er Takeuchi-maskine nummer 5000 til Øbakke. Det vil vi naturligvis fejre, og det skal ske på Have & Landskab, fortæller salgschef Michael Hansen, Øbakke A/S.

Populær model

Han vil endnu ikke løfte sløret for alle detaljer omkring den specielle jubilæums-maskine. Men den bliver blandt andet lakeret i en særlig jubilæumsfarve og monteres med Engcon Rototilt.

TB225 minigraveren har været en af Øbakkes mest populære minigravere, siden den kom på markedet for 3 år siden. 2,4 tons maskinen er designet til at passe med en trailer på 3500kg totalvægt. Den er udstyret med udskydelig undervogn 1100/1500mm og har rigtig fin balance og solide graveegenskaber.TB225 er udstyret med en Yanmar diesel med 3 cylindere som præsterer 16,5 kW. Den har en brydekraft på 19,3 KN.

Årets første messe

Oprindeligt var det meningen, at 5000-markeringen allerede skulle foregå på Roskilde Dyrskue i begyndelsen af juni. Geografisk er dyrskuet nærmest nabo til Øbakke - og derfor betragtes arrangementet som en slags hjemmebane.

- Men dyrskuet er jo desværre blevet corona-aflyst for i år, så derfor bliver det i stedet Have & Landskab, som vi for øvrigt glæder os utroligt meget til. Det er nemlig efterhånden meget længe siden vi har haft mulighed for at være ude til arrangementer, og derfor forventer vi os rigtig meget af messen til august, siger han.