Onsdag kan chauffør, værkstedsassistent og alt-mulig-mand John Christensen markere 50 års tro tjeneste hos Toro-specialisten.

Onsdag den 12. maj er en særlig dag hos Toro-leverandøren Reesink Turfcare i Odense. Helt ekstraordinært har virksomheden på dagen valgt at lukke for kunder og forbindelser allerede kl. 14.30, da man resten af eftermiddagen vil fejre noget så sjældent som et 50 års jubilæum.

Jubilaren er John Christensen, der gennem et halvt århundrede som chauffør, værkstedsassistent og alt-mulig-mand har leveret maskiner og udstyr til hele Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
12. maj er det 50 år siden John Christensen og virksomheden, som i dag hedder Reesink Turfcare Danmark, fik papir på hinanden.

Da John Christensen blev ansat i 1971 var virksomheden familieejet og hed Svend Carlsen A/S. Man var allerede dengang i tæt samarbejdet med Toro - et samarbejde som havde taget sin begyndelse i 1966.

Siden har John Christensen været med hele vejen i virksomhedens udvikling - også skiftet fra familieejet til opkøbet fra Lely Holding i 2010, og senere opkøbet fra Royal Reesink,og det endelige navneskifte til Reesink Turfcare DK A/S.

- John er en forrygende ambassadør for vores virksomhed - han har en fantastisk personlighed og så er han altid "glad i låget". Johns håndtryk er så fast, at ens sko nærmest ryger af - det er noget af det jeg altid vil huske John for. Et håndtryk, der siger så meget om John som menneske. Man ved hvad man får, når man siger goddag til John - et ærligt og uforbeholdent menneske for enden af hånden, lyder det fra administrerende direktør, Carsten Brand, Reesink Turfcare Danmark.