Landets største landinspektørfirma har vundet otte-årig aftale med gasdistributøren Evida.

Det nye nationale gasdistributionsselskab Evida har netop afsluttet udbuddet om levering af en række essentielle landinspektørydelser. Landets største landinspektørfirma, LE34, har vundet rammeaftalen, der blev sendt i offentligt udbud og løber over otte år.

- Vi er rigtig glade og stolte over at blive en klar nummer 1 på rammeaftalen med Evida. LE34 ser frem til fortsat at servicere den danske gasbranche og gennemføre nye spændende projekter sammen på tværs af hele landet, siger Torbjørn M. Pedersen, der er landinspektør og forretningschef for LE34 Forsyning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I forbindelse med aftalen skal LE34 levere ydelser inden for rettighedserhvervelse, lodsejerforhandlinger, matrikulære arbejder, projektgrundlag og digitalisering af ledningsnettet.

Ekstraordinære muligheder

LE34 har siden midten af 1980'erne arbejdet for en lang række gasdistributionsselskaber over hele landet. Efter opkøb og fusioner er Evida i dag Danmarks nationale gasdistributør. Rammeaftalen skiller sig især ud ved at løbe over otte år i stedet for de typiske fire år. Fra landinspektørens synspunkt skaber det rammerne for et ekstra godt samarbejde.

- At aftalen løber i otte år, giver os mulighed for at opbygge nogle nære relationer og etablere et endnu tættere samarbejde end normalt. Hermed får vi mulighed for at fokusere endnu mere på udvikling og optimering af processerne, og vi kan blandt andet gøre opmålingen af de nye gasledninger mere innovativ og intuitiv ved hjælp af eksempelvis opmålingsappen SmartSurvey, siger Sune Iversen, der er landinspektør og partner i LE34.