NCC Road Services har de kommende fire år overtaget opgaven med at holde Vesterbro og Brønshøj/Husum ren.

Nu holdes Vesterbro og Brønshøj/Husum igen rent alle ugens syv dage hele året rundt. Under coronanedlukningen har bemandingen i kommunen været nedsat grundet regler om at hjemsende ikke-kritisk-personale. Det betød, at der var mindre renhold end normalt, men nu er indsatsen i gang igen på fulde omdrejninger.

Opgaven gælder på Vesterbro og i Brønshøj/Husum med renhold af kørebaner, cykelstier, rabatter, gågader og arealer, udvalgte fortove, bussluser, tømning af skraldespande m.v., og aftalen er foreløbigt på fire år. City Container arbejder som underleverandør på NCC's aftale med Københavns Kommune med ansvar for at tømme skraldespande i områderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er glade for kontrakten med Københavns Kommune, da opgaver med renhold og fejning i byområder er helt i tråd med nogle af vores kernekompetencer, siger Carl Erik Hjortshøj, der er salgs- og entreprisechef i NCC Road Service.

Borgerne kan således glæde sig over, at NCC Road Service med hjælp fra City Container vil holde bydelene rene 365 dage om året.

Selvom nattelivet har været lukket, og der derfor har været mindre festaffald, har coronanedlukningen alligevel givet affald fra de mange danskere, der i stedet har valgt at gå flere ture.