sonsoreret-indhold

Én dag skulle der til for at etablere i alt 380 meter sti af knust granit fra Norge - takket være specialudviklet stiudlægger.

I samarbejde med kollegaer i branchen læssede vi fra adressen i Herning hos Anton Christensen vores stiudlægger og én mand til udlægning af henholdsvis 300 meter sti med 1.8 meters bredde samt 80 meter sti i 4 meters bredde.

Med brug af vores specialudviklede stiudlægger etablerede vi med den lokale entreprenør et nyt stiforløb ved Troldhedestien i Bramdrupdam ved Kolding. Stien udlægges med stenmel opstammet af norsk knust granit, som er særligt velegnet til naturstier, da det skaber en naturlig, hård og stabil overflade til både gående og cyklister mens regnvand stadig kan sive igennem overfladen.

Foruden det nyetablerede stiforløb rundt om og langs med regnvandsbassinet ved Troldhedestien, danner området nu rammen for et nyt opholdsrum i naturen. Her er yderlige opført toiletbygning, nye bænke og skraldespande. Faciliteterne kan nydes af borgerne i Bramdrupdam, der allerede ved dagens afslutning nød god af det nyanlagte stiforløb.

rich-media-1
Pressefoto.

I denne case blev arbejdet udført i samarbejde med kollegaer fra branchen, der stod til rådighed med opfyldning af stenmel i samme flow som stiudlæggeren udlagde materialet i kundens ønskede bredde og tykkelse.

Foruden etablering at stier med automatisk højdenivellering er der desuden mulighed for at udlægge forskellige materialer som flis og stabilgrus. Særligt til etablering og renovering af cykelstier nedlægger stiudlæggeren mange kilometer med stabilgrus, hvorefter der udlægges et afsluttende asfaltlag over strækningerne.

rich-media-2
Pressefoto.