Intelligent integration mellem Volvos gravemaskiner og Rototilts tiltrotatorer giver brugerne mulighed for lettere at vælge en Rototilt-tiltrotator med alle de smarte funktioner.

Gravemaskiner fra Volvos fabrikker kan nu leveres, så de er forberedt til tiltrotatorsystemer fra Rototilt. Dette giver en række fordele for både entreprenøren og forhandleren. Den største brugerfordel er, at Rototilts styresystemer og sensorer nu via en intelligent integrationsløsning kan tale med Dig Assist, som er Volvos fabriksmonterede gravesystem, lyder det fra parterne i en pressemeddelelse.

- Den nye platform er spændende og bringer det bedste, du kan få i dag, på markedet for gravemaskiner, siger Kurt Deleu, Head of excavator product management EU hos Volvo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Entreprenørerne stiller højere krav for at få en god, enkel og velfungerende integration med gravemaskinen for den tiltrotator, der vælges, og når den også generelt er integreret med gravemaskinen, bliver det en fantastisk løsning. Kort sagt en løsning, der imødekommer kundernes behov på en god måde, siger Sven-Roger Ekström, produktchef hos Rototilt.

Resultatet er en sikrere og bedre implementering af tiltrotatorsystemet på de nye maskiner.

Aftalen gælder globalt, og den tekniske løsning er udviklet i et fælles projekt med Volvos udviklingsafdeling i 2020. Den skal indføres i etaper, hvor Volvos gravemaskiner EC250 og EC300 bliver de første ude, og de vil allerede kunne leveres i begyndelsen af 2021.

Ud over ovenstående fordele får brugeren nu også adgang til sikre tekniske løsninger, ikke mindst Rototilts automatiske koblingssystem QuickChange og sikkerhedslåsen SecureLock.