Virtuelle præsentationer er populære i mangel af messer og dyrskuer, og Scantruck hopper også med på vognen, efter deres traditionelle ScanMek er aflyst.

Corona kan sætte en stopper for mangt og meget. Men ikke for udvikling og lancering af nye maskiner til entreprenørbranchen, landbruget og industrien. De ruller ufortrødent videre ad samlebåndene hos de største maskinproducenter, og dermed sker der en corona-ophobning af nyheder hos Scantruck.

- Vi mangler muligheden for at møde vores kunder både på messer, dyrskuer og vores egen traditionsrige udstilling ScanMek. Så vi glæder os usigeligt til, at vi igen kan tage alle de maskininteresserede med på tur i maskin-slaraffenland. I år er vi allerede ramt på Agromek og den 13. udgave af ScanMek. Nu håber vi, at corona-problematikken løsner op, når de sidste får den anden portion vaccination i juni. Umiddelbart efter, at vi forhåbentlig har været på entreprenørudstillingen E&H '21 i Herning, siger salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er lagt op til noget at et Scantruck-brag på maskinmessen på MCH Outdoor Arena. Den 1. februar overtager Scantruck forhandlingen af Sennebogen-kraner i Danmark med hele sortimentet af teleskopkraner, bæltekraner, Heavy Duty Cycle-kraner og havne-mobilkraner.

rich-media-2
Komatsu-duzeren D71PX-24 kombinerer det bedste fra D65'eren og D61-dozeren. Scantruck regner med at kunne levere nyheden i løbet af foråret. Pressefoto.

Ny dozer og nye minilæssere

Også Komatsu presser på for at få aflyst corona og komme til at præsentere nyheder. Den japanske gigant har hentet det bedste fra den traditionelle D65 dozer og kombineret med den alsidige D61. Det vil sige skråtstillet blad og lav motorhjelm. Det er blevet til den helt nye dozer D71PX-24, som er udstyret med Komatsus integrerede intelligente maskinstyring. Dyder som produktivitet, lavt brændstofforbrug samt meget lavt støjniveau er stadig helt i højsædet hos Komatsu. Scantruck forventer at kunne levere den nye dozer i løbet af foråret.

Allerede nu er der mulighed for at hive funklende nye Komatsu-minigravere ned af reolerne hos Scantruck. Både PC24MR-5 og PC26MR-5 på henholdsvis 2560 og 2830 kg er allerede klar til levering. Begge er nye versioner, som har fået ny motor, større kabiner og optimeret kongestol-design, som sikrer yderligere kompakthed under arbejdet.

Også irske McCloskey rører på sig med en nyhed. Der er tale om en helt ny larvebåndstransportør, som med 127 hestekræfter motor og hydraulisk justerbar læssehøjde på op til 10 meter virkelig kan få materialer fra hånden. McCloskey har meldt den nye RF80 Feeder Stacker klar her i 2021.

Også inden for Smart Construction byder Scantruck på 2021-nyt, idet der nu også er udstyr til Vertical Construction på programmet.