Maskiner A/S bliver ny forhandler i Danmark af komprimeringsmateriellet fra Ammann.

- Suverænt.

Sådan lyder det fra salgschef og medejer Tommy Bergmann, når han bliver spurgt til, hvordan han ser maskinprogrammet hos maskinimportør og -forhandler Maskiner A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra årsskiftet er virksomheden med base i Lund ved Horsens blevet importør af maskiner og grej fra schweiziske Ammann. Dermed udvider man produktprogrammet, som i forvejen består af læssemaskiner og gravemaskiner fra japanske Yanmar.

Ammann var indtil sidste år at finde hos Stemas, og Maskiner A/S var også på udkig efter en ny samarbejdspartner.

- Ammann passer som fod i hose til vores produktsortiment med deres noget komprimeringsmateriel. Det bliver et fyldestgørende maskinprogram, siger Tommy Bergmann.

Gang i huset

Maskiner A/S har ventet lidt på at præsentere nyheden om deres samarbejde, så man var sikker på at kunne levere varen, når kunderne sender bud efter en pladevibrator, jordloppe eller et valsetog. Tommy Bergmann fortæller, at der begynder at være forsyninger på lageret.

Man må sige, at der har været gang i den hos Maskiner A/S på det seneste. Sidste år splittede Maskiner A/S og Stemas op, da Stemas ville satse på deres nye importaftale med Wacker Neuson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For nylig meldte Horsens-firmaet så ud, at man overtager Maskingrossisten, hvor ejeren Bjarne P. Nielsen, der i øvrigt er en gammel kending i firmaet, fortsætter som sælger hos Maskiner A/S med fokus på det midt- og vestjyske.

Nu er det store spørgsmål så, hvad næste skridt er hos Maskiner A/S. Der bliver dog lidt mere ro på, fortæller Tommy Bergmann, hvor man vil fokusere på Yanmar og Ammann. Men ambitionerne er ikke tilbageholdende.

- Forventningerne er store. Vi har en konjunktur lige nu, hvor der er fuldt ræs på bygge- og anlægsbranchen. Vi har fået et fyldestgørende maskinprogram til de segmenter, vi gerne vil ramme, siger salgschefen.

Maskiner A/S har en bred kundegruppe som dækker over alt inden for bygge/anlæg og forsyningsledninger, men også industri og landbrug.

Nu handler det for Maskiner A/S om at fokusere, og ifølge Tommy Bergmann at gøre dét, de er gode til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er gode til at levere pålidelige maskiner, slutter han.