Inden for fire måneder er tre nye Giant forhandlere introduceret. Den nyeste ligger i Rønne på Bornholm.

Brdr. Holst Sørensen annoncerede I september Kolding Have og Park Maskiner som ny Giant forhandler. Helsinge Maskinforretning i Nordsjælland fulgte trop blot to uger efter. Nu offentliggøres det så, at den tredje og nyeste forhandler er Nyboes Auto ApS i Rønne.

Nyboes Auto blev etableret i 1976, oprindelig med fokus på biler. Siden hen er forretningen vokset sig større, og entreprenørmaskiner/Have & Park er blevet en del af programmet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi undersøgte markedet for minilæssere. Efter mødet med Brdr. Holst Sørensen var der ingen tvivl om, at det var Giant minilæssere, der skulle indgå i programmet. Vi er glade for aftalen, og glæder os til at kunne levere og servicere Giant minilæssere på hele Bornholm, siger direktør hos Nyboes Auto, Jesper Jensen.

Den nye forhandler har fokus på fremtiden og elektriske maskiner og har blandt andet mulighed for at fremvise den elektriske Giant, G2200E X-TRA - en lydsvag og emissionsfri minilæsser.

- Vi ved at elektriske minilæssere bliver en del af fremtiden. Der skal vi naturligvis også være med, til at bidrage til grønne og mere miljøvenlige arbejdspladser på Bornholm, fortæller Jesper Jensen.

Nyboes Auto i Rønne tilslutter sig et netværk af Giant forhandlere, der nu tæller 37.