Landskabsarkitekt MAA MDL, Jakob Sandell Sørensen er blevet optaget i kredsen af associerede partnere hos arkitektvirksomheden Schønherr.

Jakob Sandell Sørensen, Landskabsarkitekt MAA MDL, har med sin nye titel nu ansvar for udvikling af tegnestuens bæredygtighedsstrategi inden for planlægning, landskab, byrum og bygninger. Det oplyser Schønherr i en pressemeddelelse.

Schønherr har i de seneste år stillet skarpt på de store samfundsdagsordner som klimatilpasning, bæredygtighed og genanvendelse, øget naturværdi og biodiversitet samt grøn omstilling. Derfor er det naturligt at knytte et tættere bånd til Jakob Sandell Sørensen, som over de sidste 10 år har beskæftiget sig intensivt med klimatilpasning på mange forskelligartede projekter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye partner er desuden stærkt optaget af cirkulær økonomi, bæredygtig planlægning og ressourcestrømmene i bygge- og anlægssektoren. Han er en af tegnestuens DGNB-konsulenter, og sidder i kriterieudvalget for den nye udgave af den danske DGNB standard for byområder. Desuden er han medlem af Danske Landskabsarkitekters udvalg for Cirkulær Økonomi og har gennem dette medvirket til udviklingen af en ny vejledning og eksempelsamling om Cirkulær Økonomi i landskabsarkitektur.

Jakob Sandell Sørensen har gennem de senere år desuden været bestyrelsesmedlem i henholdsvis Danske Landskabsarkitekter og Dansk Center for Lys samt medlem af repræsentantskabet i Dansk Byplanlaboratorium.