Fire ud af fem tiltalte er idømt fængselsstraffe i bestikkelsessagen mellem Kemp & Lauritzen og Forsvarets Ejendomsstyrelse.

Der er i dag faldet dom i Viborg Byret i en af flere bestikkelsessager, hvor medarbejdere fra installationsvirksomheden Kemp & Lauritzen er indblandet. Det skriver Finans.dk.

Sagens hovedperson, en 51-årig tidligere medarbejder i Kemp & Lauritzen, er idømt 2,5 år fængsel. Han ankede dommen på stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra Forsvarets Ejendomsstyrelse har en tidligere medarbejder fået en straf på to års fængsel. Manden har som bestikkelse fået lavet en tilbygning til samt renovering af sit hus. Manden har anket dommen.

En anden forsvarsmand har modtaget smedejernslåger og hækplanter. Det har givet ham en betinget dom på tre måneders fængsel. Manden udbad sig betænkningstid.

To håndværksmestre var ligeledes tiltalt i sagen. Den ene er dog frifundet, mens den andet fik en straf på ét års fængsel, dog kun de tre måneder som ubetinget. Den dømte mester udbad sig betænkningstid i forhold til straffen.