sonsoreret-indhold

Hvad skruer du på derhjemme for tiden? Har du alt det værktøj, du skal bruge? Hos Harald Nyborg finder du lige det, du behøver i værktøj og byggesager. Mangler du en kædesav til at fælde juletræer, så er det her. Savner du en skruetrækker til dine løse skruer, så kan du ikke gå galt i deres butik eller webshop.

Findes der noget værre end at have en skrue løs? Måske, men det er alligevel lidt surt. Og hvis knofedtet er opbrugt, og skruen bare ikke gør, som du vil, så kan det være, du burde undersøge, hvilke skruemaskiner, der er på markedet.

Med en skruemaskine i hånden er der ikke det, du ikke kan skrue sammen og skrue fast. Hvis du gerne vil udvide repertoiret i dit værksted, så er en skruemaskine helt essentiel for dit håndværk. Det gælder først og fremmest, når det kommer til at arbejde med træ, men sandelig også andre materialer som gips og beton.

Gør det selv derhjemme

Harald-nyborg.dk er verden helt åben. Når det kommer til værkstedet, så finder du alt inden for byg, teknik og gør-det-selv. Hvis du drømmer om at komme i gang med et nyt, stort gør-det-selv projekt, så kan du finde alle de materialer, du skal bruge enten i deres fysiske butikker eller på deres webshop.

Hvis du tænker på at bygge et legehus til børnene, som står klar til sommer, så behøver du ikke rende land og rige rundt for at finde det, du skal bruge. De har alt inden for træ og savværk. Dertil finder du også en sav og et centimetermål, hvis du skal skære træstykkerne til. Dertil kommer skruearbejdet, som din splinternye skruemaskine vil være perfekt til.

Oveni det hele kan du få maling og malermaterialer med. Så kan du ruste legehuset mod vind og vejr. Hvis du vil gå all in på dit lille byggeprojekt, kan du også installere elektrisk lys og måske lidt varme? Muligheden er der, hvis du planlægger fra start i Harald Nyborg.

Gå julen i møde

Selvom det kun er jul en gang om året, så kan hver dag godt føles som juleaften i en af Harald Nyborg butikker. Du får nemlig, hvad du mangler til en fast lav pris, som giver dig mulighed for at nå hele butikken rundt. Og der er masser af julemuligheder, både når det kommer til gaveindkøb, men sandelig også når det kommer til at pynte op til jul.

Med din nye skruemaskine kan du sørge for, at juletræet står sikkert, hvor det skal. Og har du skruet det ordentligt fast, kan det være, den holder helt til påske. Bliv inspireret ved at tage turen ind til Harald Nyborg.