sonsoreret-indhold

Mange virksomheder ligger inde med brugt elektronik i større eller mindre mængder, som de endnu ikke er kommet af med. Det betyder også, at det typisk ligger og fylder på lageret eller i skabe rundt omkring på kontoret. Det kan være en overvældende opgave at skulle rydde op i det hele og komme af med elektronikken. Men det findes der en løsning på.

Ved for eksempel at sælge computere til Blue City, kan I overlade det omfattende arbejde til dem, der har forstand på processen. Samtidig støtter I som virksomhed op om cirkulær økonomi, og gør noget godt for miljøet, ligesom I tjener penge til jeres bundlinje.

Et salg af aflagt elektronik er et bidrag til en mere bæredygtig livscyklus

Når aflagt elektronik ikke genbruges, kan det være en stor belastning for klimaet. På verdensplan genererer vi mange millioner tons elektronisk affald, som ellers kunne have været blevet genbrugt og fået et nyt liv i andres hænder.

Salg af aflagt elektronik kan bidrage til en mere bæredygtig livscyklus. For ved at sælge til Blue Citys kan I være med til at skabe et nyt liv for jeres aflagte computere og andet elektronik. Derfor kan I bidrage til at mindske miljøbelastningen af kloden, der er tilknyttet produktionen af ny elektronik, ligesom I er med til at minimerer spild af de allerede eksisterende ressourcer indenfor elektronik.

Tjen penge og spar tid

Ved at sælge aflagt elektronik til Blue City kan I som virksomhed tjene penge til jeres bundlinje. Blue City tilbyder konkurrencedygtige opkøbspriser for jeres aflagte computere, skærme eller andet elektronik, I har til at lægge i skabene eller på et lager.

Samtidig skal I ikke tænke på at bruge tid på at rydde op i jeres brugte elektronik. Det praktiske klarer Blue City, ligesom I kan være sikre på, at sikkerheden omkring håndtering og sletning af jeres følsomme data er i top.

Bliv "Blue City Recycler"

Blue City's mission er at gøre brugt elektronik til et attraktivt og naturligt valg for forbrugeren. Når I vælger for eksempel at sælge jeres aflagte computere til Blue City vil I kunne være med til at sprede det gode budskab.

For ud over penge til bundlinjen, et ryddeligt lager eller skab, så får I også et badge til jeres hjemmeside og sociale medier. At være en Blue City Recycler er jeres måde at fortælle jeres kunder, at i går ind for en bæredygtig udvikling og fremtid, ligesom at I tror på, at vi sammen kan gøre en forskel.