Lyt til artiklen:

DM i Skills 2021 aflyses

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Danmarksmesterskaberne i en lang række håndværks-, service- og industrifag, der efter planen skulle gennemføres i Fredericia i februar 2021, aflyses på grund af corona-situationen.

Landets største unge håndværks-talenter får ikke lov at vise deres kunnen næste år i Fredericia.

DM i Skills, som normalt trækker omkring 50.000 besøgende og kårer danmarksmestre i mere end 40 fagdiscipliner, er nemlig just blevet aflyst på grund af coronarestriktioner og usikkerhed omkring tilskuerdeltagelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det oplyser SkillsDenmark, Fredericia Kommune og Trekantområdet Danmark i en pressemeddelelse.

- Det er med meget et meget tungt hjerte, at vi må træffe denne beslutning. Men tiden er desværre ikke til den slags kæmpe-events, og vores første prioritet er naturligvis sikkerheden for både deltagere og publikum. Derfor bliver vi nødt til at aflyse DM i år. Men vi kommer stærkt tilbage allerede i 2022, siger Jesper Juul Sørensen, formand for SkillsDenmark.

DM i Skills i Fredericia i 2021 arrangeres i fællesskab af SkillsDenmark, Fredericia Kommune og Trekantsområdet Danmark.

De tre parter vil nu starte en dialog om mulighederne for at bringe danmarksmesterskaberne tilbage til Fredericia på et senere tidspunkt.