sonsoreret-indhold

Det er svært ikke at kende til de store giganter, når det kommer til smartphones. For selvom konkurrencen er hård, finder vi nogle helt bestemte brands, som gang på gang leverer kvalitet og lækkert design.

Heriblandt finder vi Samsung, der i mange år har leveret teknologiske kvalitetsløsninger til hele verden.

Samsung skrev sig ikke kun ind i den teknologiske historie med sine innovative computere og smukke fjernsyn. De har nemlig også leveret store topmodeller, hvor det i dag særligt er modeller som Samsung Galaxy Note og Samsung Galaxy Z Flip, der er forbrugernes foretrukne smartphones.

Mange års historie for Samsung Ser vi nærmere på historien bag det sydkoreanske brand, skal vi tilbage til 1938 for at starte ved begyndelsen. Samsung kan i dag tilskrive sig titlen som verdens første it-virksomhed, der i dag er en konglomeratvirksomhed, der har hovedsæde i Samsung Town i Seoul. Men forud fra de velkendte Samsung Galaxy topmodeller i dag, finder vi en lang historie med et væld af succeser gennem årene.

Tilbage i 1938 blev Samsung stiftet med et ønske om at fokusere på eksport og salg af koreanske fisk, grøntsager og frugt. Først i 1970'erne ekspanderede formatet, og her begyndte de at levere elektroniske produkter til forbrugeren. Herefter fortsatte Samsung med at producere sine egne produkter, såsom LCD-skærme og lignende, hvor førstnævnte blev én af verdens førende produkter.

Den stærke Galaxy i mange forklædninger I starten af 2000 kunne Samsung præsentere Samsung Galaxy for første gang. Dette var ikke kun firmaets dyreste telefon nogensinde, spækket med ny teknologi, men den blev samtidig den bedst sælgende smartphone i hele verden. I dag er det heldigvis en model, som Samsung har bibeholdt, til trods for en årrække med et stort pres i forbindelse med udvikling af en smartphone, der kunne følge med andre konkurrenter.

I dag kan Samsung præsentere Samsung Galaxy i et væld af forskellige formater. Her er nogle af de mest populære: Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy s20 Ultra, der er markedets bedste smartphone på nuværende tidspunkt ud fra dets kamera.

Her er de i dag Samsung er ikke gået i stå, selvom de har opnået en stor succes allerede nu. I dag byder deres Galaxy-varianter på en helt ny og innovativ smartphone, der kombinerer det bedste fra to verdener. Samsung Galaxy Z Flip er en smartphone med touchskærm, men som rummer teknologien fra de klassiske klaptelefoner. Derfor kan du lukke denne smartphone sammen, så du får en mere praktisk størrelse, og hvor telefonen samtidig er bedre beskyttet i tasken eller i lommen.

Samsung kan dog også meget andet end bare at levere smartphones i dag. De leverer high-tech løsninger, når det kommer til fjernsyn og computere, og de er samtidig med i en række projekter verden over. Selvom Samsung i dag er én af verdens mest magthavende it-virksomheder, kan du altid være sikker på, at kvaliteten altid er i top, og at alle produkter kommer med den nyeste teknologi.