Anlægsgartnerne hjælper med leveringen af LAR-løsninger til flere projekter under Fremtidens Gårdhaver.

Flere og flere boligblokke skal til at investere i LAR-løsninger til regnvandsopsamling - for intervallet mellem de såkaldte 100-års-hændelser bliver stadig mindre.

Det har man indset i Fremtidens Gårdhave ved Askøgade i København, som er opført for Københavns Kommune, færdig til brug i 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her har MøllerLøkkegaard A/S fra Ringsted været med til at konstruere løsningerne - og det er gået så fint, at indehaverne Anders Møller og Søren Løkkegaard er blevet hevet ind til runde nummer to.

Det er et stort skulderklap til vores firma

Anders Møller og Søren Løkkegaard, anlægsgartnere og indehavere af MøllerLøkkegaard

Anlægsgartnerne fra Ringsted udfører således anlægsarbejdet i to af de tre gårdhaver i projektet, der skal tjene som inspiration for andre boligområder.

- Vi glæder os over, at MøllerLøkkegaard netop har vundet endnu en gårdhavesanering i projektet - nemlig Fremtidens Gårdhave på Straussvej i Københavns Sydhavn. Det er et stort skulderklap til vores firma, lyder det fra de to indehavere, som blandt andet har set charmen i at lade regnvandet løbe på overfladen.

Så kan nutidens børn opleve glæden ved at hoppe i vandpytter, når det har regnet, og vandet giver liv til en stor mangfoldighed af grøftekantens vilde blomster, som man ellers ikke ville se i storbyen, lyder det fra de professionelle.

Projekter til inspiration

Anlægsgartnerfirmaet har generelt godt fat i opgaver inden for regnvandshåndtering. Virksomheden har foruden Fremtidens Gårdhave medvirket til kloakering, LAR og regnvandshåndtering ved en lang række projekter for både kommuner, institutioner, private virksomheder og boligområder på Sjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Erfaringer med opstuvning, forsinkelsesbassiner og nedsivning, kommer dem til gode, lyder det fra de to indehavere.