Coronakrisen har ramt Volvo CE på produktionen, og danske Sjørring Maskinfabrik, som producerer skovle til den svenske gigant, har derfor sendt 150 ud af 200 medarbejdere hjem.

Store dele af verden er lammet af coronapandemien. Det har man i sandhed mærket hos Volvo CE, som for nyligt præsenterede et kvartalsregnskab, som ikke var gået fri af coronakrisen.

Volvo-topchefen fortalte i forbindelse med regnskabet, at produktionen også er ramt som følge af den verdensomspændende krise.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den slags spreder sig som ringe i vandet. Hos Sjørring Maskinfabrik sendte man derfor cirka 150 af virksomhedens 200 ansatte hjem 27. marts. Nu fortæller administrerende direktør Klaus Kalstrup til Nordjyske, at man ikke som først planlagt kan hente folk tilbage på arbejde i begyndelsen af maj.

- Vi fik først den melding, at Volvo ville åbne sine fabrikker 27. april. Det er nu udskudt til 5. maj, siger han til avisen og fortsætter:

- Vi får løbende opdateringer på, hvilke fabrikker, der er planlagt til at blive lukket, og hvilke fabrikker, som skal til at åbne igen.

Klaus Kalstrup forventer ikke, at Volvo, når produktionen går i gang igen, starter op på 100 procent.