Kommunen har finkæmmet listen over anlægsopgaver og fremrykket en stribe af dem.

Kommunen har finkæmmet listen over anlægsopgaver og fremrykket en stribe af dem.For at holde hjulene i gang i bygge- og håndværkerbranchen arbejder Skanderborg Kommune lige nu med at fremrykke en lang række anlægs- og renoveringsprojekter.

Økonomiudvalget har givet grønt lys til at fremrykke opgaver, som ellers er planlagt til 2020, 2021 og 2022.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har været gennem alle vores planlagte anlægs- og renoveringsopgaver med en tættekam for at se, hvad vi kan fremrykke for at støtte op om de mange virksomheder inden for bygge- og håndværkerbranchen, der er under pres, fortæller borgmester Frands Fischer.

Smøger ærmerne op

Anlægsprojekter for 6,7 millioner kroner til cykelstier, tunneller med videre, der skulle være igangsat i 2021 og 2022, rykkes frem til nu. Det samme gælder gadebelysning og modernisering af kabler for godt 4 millioner kroner.

Samtidig bliver en lang række vedligeholdelses- og renoveringsopgaver på kommunale bygninger fremrykket. Disse opgaver beløber sig til godt 11 millioner og dækker over eksempelvis udskiftning af tagbelægninger og vinduer, konvertering af varmeforsyning og meget andet.

Udover ovenstående anlægsopgaver fra de kommende budgetår fremrykkes de opgaver, der er budgetlagt på drift og anlæg i 2020.