Grimme, gule og afsvedne pletter på græstæppet i Blokhus Golfklub har henlagt feriebyens golfbaner i en sølle forfatning.

En ukendt gerningsmand med en dunk roundup har lusket rundt på Blokhus Golfklubs baner og sat sit præg på de ellers så fine, grønne plæner. Det beretter nordjyske.dk om.

- Vedkommende har gået med roundup på cirka 10 huller og spredt det centrale steder. Det er både på teesteder, som er der, hvor spillerne starter, og greens, som er der, hvor hullet er, siger Kristian Hedelund, der er formand i Blokhus Golfklub til mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Formanden frygter, at de hærværksramte baner kan få golfgæster til at blive væk og finde andre græsgange. Ifølge greenkeeperne hos Bolkhus Golfklub kan det tage op til en måned at rette op på skaderne.

Hærværksmanden er ukendt, men Kristian Hedelund har mistanke om, at ugerningen kan have rod i, at golfbanen har holdt åbent under coronakrisen, men andre har haft lukket ned. Det har kastet mange kommentarer af sig - også af den ubehagelige slags, der går langt over grænsen.

- Vi har blandt andet modtaget trusler fra personer, der mener, at vi må dø af corona, siger Kristian Hedelund.

Imidlertid har Sundhedsstyrelsen anbefalet klubben at holde åbent, siger formanden.

Hærværket er endnu ikke politianmeldt.